Walters Invest Kft bemutató

Cégünk, az Walters Invest Kft. hosszú évek óta azon dolgozik, hogy hozzásegítse Európa középsõ - illetve keleti részében mûködõ települési önkormányzatokat, valamint a kis- és középvállalkozásokat ahhoz, hogy gazdasági, befektetési, kereskedelmi kapcsolatokat alakítsanak ki az Európai Unióban - elsõsorban Németországban és Ausztriában - tevékenykedõ sikeres, tõkeerõs vállalkozásokkal, üzletemberekkel.

Társaságunk több ezer önkormányzattal és vállalkozással áll kapcsolatban, és tevékenységével lehetõséget biztosít számukra, hogy nemzetközi szinten eleget tegyenek a napjainkat meghatározó "információs társadalom" elvárásainak: tudatosan és folyamatosan alakítsák üzleti kapcsolataikat és jövõjüket.

Hozzájárulunk ahhoz, hogy a partnereink közé tartozó önkormányzatok és vállalkozások olyan fórumokon adjanak hírt magukról, tevékenységükrõl és terveikrõl - ahol a jövõre vonatkozó elképzeléseik megvalósításához megfelelõ anyagi, technológiai és kapcsolati tõkével rendelkezõ partnerek szerepelnek.

Az Walters Invest Kft tevékenységét Magyarországon kezdte, és az eltelt jó néhány év tapasztalataira és sikereire alapozva továbbterjeszkedett Románia, Bulgária és Ukrajna irányába.
Immáron a piac multinacionális szereplõjeként nagy figyelmet fordítunk munkatársaink kiválasztására. Kollégáink - a multikulturális környezet kihívásaira felkészült szakemberek - tudásukkal, tanácsaikkal segítik partnereinket terveik, elképzeléseik megvalósításában.

Ügyfeleink üzleti ajánlatait ipari és kereskedelmi kamarák, gazdasági intézmények és szervezetek segítségével juttatjuk el a leendõ üzletfelek, befektetõk kezébe.
Minden évben 4-5 nemzetközi szakkiállításon önálló standdal képviseljük partnereinket, biztosítva számukra az üzleti kapcsolatkialakítás legközvetlenebb módját.

A piac, ahol dolgozunk, nagyon sok jó nevû és kiváló eredményeket elért céggel teletûzdelt. Mi mégis hisszük, hogy rugalmasságunkkal, szakmai felkészültségünkkel, minõségi munkánkkal, szorgalmunkkal továbbra is az élen maradunk a versenyben.

Célunk, hogy bizalomra és tiszteletre alapuló kapcsolatokat építsünk folyamatosan bõvülõ partnerkörünkkel és jó együttmûködésünk eredményeként, új távlatokat nyithassunk a Közép - Kelet európai települések és üzleti vállalkozások számára.

 

www.walters.ro