Consultanta in Afaceri

Organizatii care ofera consultanta pentru dezvoltarea afacerilor

Centrului de Consultanţă şi Management al Informaţiilor pentru întreprinderi mici şi mijlocii din cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov.
Webpage: http://consult.ccibv.ro

Reteaua Euro Info Centre din Romania. Centrele Euro Info actioneaza ca o retea europeana creata si administrata de Comisia Europeana - Directia Generala "Intreprinderi si Industrie", ca o interfata intre institutiile europene si companiile la nivel local.
Webpage: http://www.eic.ro/

Incubatorul de Afaceri si Centru de Transfer Tehnologic in Domeniul Software Timisoara. Servicii de sprijinire a IMM-urilor din domeniul dezvoltarii de aplicatii sofware aflate in faza de start-up, din judetul Timis.
Webpage: http://www.it-incubator.biz/

Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare. Susţine iniţiativele private, ofera servicii de consultanţă, schimburi de experienţă, acordarea de credite şi intermedierea achiziţionării de echipamente second hand.
Webpage:  http://www.sdc-seco.ro/

Oficiul de stat pentru inventii si marci. Pune la dispozitie, prin intermediul Serviciului Analize si Sinteze Documentare, servicii special dedicate aplicarii unor solutii tehnice noi, continute in literatura de brevete.
Website: http://www.osim.ro/servicii/inovimm.htm

Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie.
Website: http://www.animmc.ro/

CHF International România. Cele trei obiective ale organizatiei in Romania sunt: cresterea accesului la credite, cresterea competitiei de piata si imbunatatirea mediului de afaceri.
Website: http://www.chfhq.org/section/romania